Εάν δεν έχετε λάβει e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ελέγξετε το φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (junk/spam). Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να επικοινώνησετε μαζί μας.

Αποστολή & Παράδοση

Αποστολές για όλη την Ελλάδα

Όλες τις παραγγελίες μας τις αποστέλλουμε με εταιρεία courier SPEEDEX ή ACS. Η αποστολή γίνεται συνήθως την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας σας (για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται την επόμενη μέρα της αποστολής για τα αστικά κέντρα, ενώ για κάποιες ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως και τις 5 εργάσιμες ημέρες (αυτό εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και τον τοπικό πράκτορα courier).

Για όλες σας τις αγορές από 39€ και πάνω το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για αγορές μέχρι 39€ το κόστος αποστολής καθορίζεται στα 3,10€.


*Όλες οι προαναφερόμενες τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α

Επιβεβαίωση Παραγγελίας & Ενημέρωση αποστολή


Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail για την επιβεβαίωσή της. θα ακολουθήσει και επόμενο e-mail, με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Εάν δεν έχετε λάβει e-mail επιβεβαίωσης η ενημέρωση αποστολή , Μπορείτε να ελέγξετε το φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (junk/spam), καθώς, μερικές φορές, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άγνωστες πηγές μπορεί να καταλήξουν εκεί. Εάν το e-mail επιβεβαίωσης δεν βρίσκεται ούτε εκεί, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.