Εάν δεν έχετε λάβει e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ελέγξετε το φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (junk/spam). Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να επικοινώνησετε μαζί μας.

Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα BeYounger.gr υποστηρίζει τους εξής τρόπους πληρωμής:

1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα:

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα πιστωτική ή χρεωστική μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της ALPHA BANK. Δεχόμαστε Visa, Mastercard, American Express, Diners, Discover.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς με τις συνεργαζόμενες τράπεζες ALPHA BANK & ΕΘΝΙΚΗ. Στο καταθετήριο τραπέζης πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός της παραγγελίας που σας έχει σταλεί στο email σας κατά την ολοκλήρωσή της.

ALPHA BANK

IBAN: GR88 0140 9010 9010 0233 0000 163
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: YANG LIZHEN TONG FU

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR34 0110 7770 0000 7770 0900 002
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: YANG LIZHEN TONG FU

3. Αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στην πόρτα σας κατά την παραλαβή της. Η χρέωση είναι 2€ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με τις ACS ή SPEEDEX Courier. Αν επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη από τις δύο προαναφερθείσες μεταφορικές μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

4. PayPal:

Μέσω του ασφαλούς συστήματος της Paypal. Αφού επιλέξετε αυτό το τρόπο πληρωμής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Paypal, για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό Paypal που διαθέτετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εκείνη τη στιγμή σε λίγα λεπτά.

*Παραγγελίες άνω των 500 ευρώ δεν επιτρέπεται να εξοφλούνται με μετρητά ή αντικαταβολή βάσει του νόμου 4446/22-12-2016.